Ultimele trenduri în materie de confort. Saltele inovatoare Pocket SomProduct!

Saltea-ortopedica-cu-arcuri-si-lana-BIO-UK-Style-24-cmAtunci când spunem tendințe, ne gândim de cele mai multe ori la o modă trecătoare. Când vine vorba despre confort, discutăm de lucruri total diferite. Primăvara aceasta, SomProduct a venit cu soluții pentru un shopping plin de inspirație, lansând 8 colecții de produse atent selecționate. Pornind în căutarea echilibrului perfect între funcționalitate, design și confort, fiecare colecție reușește să se remarce prin caracteristici unice.

Colecția „Saltele cu Arcuri Individuale” conturează campania #SpringInspiration, fiind destinată celor mai pragmatici. Despre beneficiile acestor saltele s-a tot vorbit, însă este genul de produs care te cucerește cu adevărat abia după prima testare. Pe lângă designul avansat care permite fiecărei unități de arc să reducă mișcările deranjante ale partenerului din timpul somnului, aceste saltele oferă un confort sporit și prin asigurarea unei poziții corecte a coloanei vertebrale. Tensiunea corpului este descărcată în timpul somnului, salteaua urmând conturul corpului și oferind totodată extra-suport acolo unde este nevoie.

Produse high-class, saltelele din această colecție sunt disponibile în diferite variante, prețurile de pornire fiind accesibile, variând  în funcție de proprietăți și dimensiuni. Acestea pot să fie particularizate după preferințele clientului, fiind disponibile și în dimensiuni atipice.

Cei care își doresc să beneficieze din plin de beneficiile saltelelor Pocket pot opta cu încredere pentru vedeta acestei colecții, Salteaua Pocket Chocolate, care are în componența sa peste 1200 de arcuri individuale (în funcție de dimensiunea saltelei). Produs unic în România, pe lângă caracterul autohton, vine la pachet cu o serie de caracteristici care nu pot să fie trecute cu vederea. Materialele de cea mai înaltă calitate își spun cuvântul la fiecare atingere, iar tehnologia de produs este una inovativă. În cazul în care vă întrebați de unde vine denumirea acestei saltele, pe lângă designul unic, salteaua dispune de un tratament suplimentar cu Lapte și Ciocolată care va pune imaginația dumneavoastră la încercare. În varianta cu Latex 7 zone sau cu Spumă Memory, această saltea este gata să răspundă celor mai exigente cerințe.

Pentru mai multe detalii privind această colecție sau sfaturi în alegerea saltelei perfecte, puteți să consultați site-ul SomProduct unde beneficiați în mod permanent de asistență și suport în luarea celor mai inspirate decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *